Digitaal / Online

Online omgeving voor kids

Online omgeving voor kids

Goudse Schouwburg

   

Om het kindergedeelte van de website van de Goudse Schouwburg wat aantrekkelijker te maken voor de jeugd zijn er een aantal illustraties gemaakt. Deze  platen dienen als navigatie om verschillende onderdelen van de website te bereiken. In de toekomst zullen wellicht de overige kinder-pagina's ook worden aangepakt. De illustraties zijn inmiddels voorzien van animaties en beweging waardoor de kijker het gevoel krijgt van interactiviteit. Van de illustraties zijn een aantal kleurplaten gemaakt.

Kijk op http://www.goudseschouwburg.nl/kids voor de live-website.

 

Wilt u ook illustraties laten maken voor uw website of voor andere media? Of heeft u een vraag die wij kunnen beantwoorden? Neem dan gerust contact met ons op. Wellicht kunnen wij u van dienst zijn of verder helpen.

Digitaal / Online

Vormgeving website Smesh

Vormgeving website Smesh

Smesh.eu

SmeshGear is de stap in de techniek waar een grote vraag naar is: mechanisch schakelen zonder rendementsverlies en op een simpele, eenvoudige en betrouwbare manier, waardoor er een betere controle en beheersing van de machine ontstaat. Wij hebben de SmeshGear transmissie ontwikkeld waarmee het mogelijk is om een motor op maat te maken door op het juiste moment het juiste vermogen te laten leveren. Deze technologie is internationaal gepatenteerd.

Ontwerp en vormgeving website: Pixel:ID
techniek en realisatie: onbekend
Bekijk hier het resultaat

Digitaal / Online

Vormgeving website en Nieuwsbrief Techniekstad

Vormgeving website en Nieuwsbrief Techniekstad

Kenteq

Techniekstad van Kenteq biedt al 10 jaar flexibel lesmateriaal voor (V)Mbo-opleidingen bol en bbl niveau 1 t/m 4 in metaal, elektrotechniek en installatietechniek.

Ontwerp en vormgeving website en nieuwsbrief: Pixel:ID
techniek en realisatie: Catch IT
Bekijk hier het resultaat

Digitaal / Online

Eenvoudige web-banner

Eenvoudige web-banner

Nieuwsbegrip

Opmaak geheel in stijl met de Nieuwsbegrip-vormgeving. Maximale aandacht door hoog contrast tussen de twee getoonde platen in deze webbanner.